Гаранције и услови куповине у Uwalls.ме онлине продавници

ИНФОРМАЦИЈЕ О НАМА

Пуно име предузећа: KLW д.о.о.

ул. Кјелецка 41А/8

02-530, Мазовијечка војводина, Варшава

Пољска

ПИБ: 9223057591

e-mail: [email protected]

 

Подаци о банци:

BGZ BNP PARIBAS

PL51 1750 0012 0000 0000 3889 1723

SWIFT: PPABPLPKXXX

 

Регистарски / евиденциони орган:

Окружни суд у Лублину - исток у Лублину са седиштем у Швиднику, VI одељење Националног регистра суда:

KRS 0000719719

REGON 369528293

VAT ID: PL9223057591

____________________________________________

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА ВЕБ САЈТА

Пажљиво прочитајте услове и одредбе јер прегледањем и коришћењем ове веб странице потврђујете да их прихватате. Можете одштампати ове услове ако желите да задржите копију. Наша политика приватности одређује како ћемо обрађивати информације о вама и такође је део ових услова.

Ако наручите на овој веб страници, ваша куповина ће бити предмет наших Услова коришћења услуге.

Ако сте потрошач, ништа у овим условима неће утицати на ваша законска права, а ако се утврди да је било који од ових услова незаконит, неважећи или неприменљив по закону, онда ће бити уклоњен из ових услова, али ће преостали услови остати на снази и наставити са деловањем.

____________________________________________

КОРИШЋЕЊЕ ВЕБ САЈТА

Желимо да вам буде што удобније коришћење наше веб странице. Због тога препоручујемо да користите најновију верзију веб прегледача Гоогле Цхроме или Сафари. Можете користити друге претраживаче да бисте приступили нашој веб страници, али не можемо гарантовати ваше искуство или сигурност када користите прегледаче које не подржавамо.

Такође препоручујемо да ажурирате верзију прегледача, као и оперативни систем уређаја како бисте добили најновија ажурирања безбедности и перформанси.

____________________________________________

ПРИСТУП ВЕБСИТЕ

Задржавамо право да ревидирамо ову веб страницу или повучемо приступ њеном делу или целом у било ком тренутку. Такође можемо с времена на време променити ове услове и одредбе, тако да би требало да их редовно проверавате јер ћете бити обавезани свим променама следећи пут када посетите веб локацију.

____________________________________________

ТАЧНОСТ ИНФОРМАЦИЈА

Иако смо предузели разумне кораке да осигурамо да су информације на овој веб страници тачне и ажурне, не треба се ослањати на њих јер су дате само за ваше информације. Не дајемо никакву гаранцију (било изричиту или имплицирану) у вези са материјалима на веб локацији и не прихватамо никакву одговорност (у сваком случају у мери дозвољеној законом) за тачност, потпуност, актуелност и поузданост било које информације садржане на овој веб страници.

____________________________________________

НАША ОДГОВОРНОСТ

Материјал приказан на овој веб страници је обезбеђен без било какве гаранције и нећемо бити одговорни за:

● економски губици (као што су губитак прихода, података, профита, уговора, пословања или очекиване уштеде)

● пословни губици или расходи

● губитак добре воље или угледа

● последични губитак или оштећење

које произилазе из вашег коришћења или коришћења веб-сајта (искључујући сва потраживања која произилазе из било које куповине коју обавите, а која је регулисана нашим Условима продаје).

____________________________________________

ВИРУСИ И ХАКОВАЊЕ

Не можемо гарантовати брзину или безбедност ове веб странице и нисмо одговорни или одговорни према вама за било какав губитак или оштећење ваше рачунарске опреме, софтвера или података који су резултат присуства било каквих вируса, грешака, тројанских коња или другог технолошки опасног материјала који може заразити ваш рачунар као резултат коришћења ове веб странице.

____________________________________________

ЛИНКОВИ НА НАШЕМ САЈТУ

Ако ова веб локација садржи везе ка другим веб локацијама или ресурсима трећих страна, оне су обезбеђене само за вашу погодност. Ми не контролишемо садржај ових веб локација или ресурса и нисмо одговорни за њих или за било какав губитак или штету која може настати услед вашег коришћења.

____________________________________________

АУТОРСКО ПРАВО

Ауторска права над свим дизајном веб странице, текстом, графиком, њиховим одабиром и распоредом, као и свим компилацијама софтвера, основним изворним кодом, софтвером и свим осталим материјалима на овој веб страници су у нашем власништву.

Можете да преузмете и одштампате изводе са ове веб странице ако желите да задржите копију или у административне сврхе, под условом да не мењате ниједан материјал и задржите обавештење о ауторским правима, и под условом да не користите веб локацију у комерцијалне сврхе или не имати користи од тога. Свака друга употреба материјала на овој веб страници је строго забрањена без наше претходне писмене сагласности.

____________________________________________

НАДЛЕЖНОСТ

Ова веб страница, сав њен садржај и сви уговори који произилазе из његовог коришћења биће регулисани и тумачени у складу са енглеским законом. Коришћењем ове веб странице сагласни сте да се подвргнете искључивој надлежности енглеских судова.