Размена и повратак

 

 

Замена или враћање фото тапета је могућа у року од 14 календарских дана од тренутка куповине. Да бисте искористили ову могућност, уверите се да производ није био у употреби и да нема трагова коришћења, празнина, огреботина или хабања.

 

Ако је производ испоручен са дефектом: дефектом штампе (пруге, мрље које није било на слици, која је наручена), друга слика, други материјал, очигледна оштећења (проузрокована транспортом фото тапета), одсуство дела наручити &ндасх; у овом случају ћемо поново обрадити вашу поруџбину потпуно бесплатно.

 

 

Ако сте приметили да је испорука оштећена &ндасх; покупите га од курира, али тражите да га отворите у овом присуству. Саставите записник о штети код курира. Снимите фотографију и пошаљите нам је на даље разматрање рекламације.

 

 

Можете издати захтев за враћање тако што ћете контактирати нашег менаџера (чет, хотлине) или нам послати е-маил на [email protected]

 

 

 

 

 

Постоје случајеви када смо приморани да одбијемо размену или враћање:

  • Ако је производ оштећен без кривице превозника
  • Производ је коришћен &ндасх; лепљене су тапете и коришћен је лепак по наруџбини.
  • Појединачна поруџбина дизајнирана према вашим захтевима не подлеже враћању или размени.
  • Клијент је уложио рекламацију у року од више од 14 дана од дана куповине.

 

 

 

 

Прихватамо враћање/замену тапета у новом и некоришћеном стању у оригиналном паковању. Након пријема артикла за замену/повратак, наше особље ће проверити стање фото тапета ради контроле квалитета у року од 2-5 радних дана. Након провере стања позадине, извршићемо повраћај новца или замену за другу позадину у року од 14 радних дана. Приликом рефундирања производа, ми не надокнађујемо трошкове слања. Проверите са менаџером потребу за враћањем фото тапета.

 

 

 

 

Технички недостаци (недостаци) не обухватају разлике у боји које настају приликом коришћења и репродукције слике на различитим врстама опреме – монитору рачунара, телефону, таблету.

Рекламације након лепљења фото тапета се не прихватају.